ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ & STUDIOS

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ & STUDIOS
Όλα τα διαμερίσματα και τα στούντιο έχουν πολύ όμορφες βεράντες με θέα θάλασσα και κήπο. Μόνο ένα στούντιο έχει θέα βουνό και δάσος.
Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν κουζινάκι πλήρως εξοπλισμένο.
Το πρωινό δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αλλά μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας στο Σιφαντά Σνακ Μπαρ. Το κοντινενταλ κοστίζει 9 ευρώ το άτομο .
Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το μεσημεριανό ή το βραδινό σας, σε ώρες τραπεζαρίας, στο Σιφαντά σνακ μπαρ, γύρω από την πισίνα και με μαγευτική θέα στο Αιγαίο.
 
ΣΤΟΥΝΤΙΟ.
Τα Στούντιο είναι μονόχωρα διαμερίσματα, για 2 ενήλικες και ένα παιδί . Είναι ένας χώρος 35 τετραγωνικών μέτρων περίπου. Υπάρχουν στούντιο στο ισόγειο άλλα και στον πρώτο όροφο, με ένα διπλό ή 2 μονά κρεβάτια. Με ωραία βεράντα και ξαπλώστρα, τραπεζάκι και καρέκλες  με θέα θάλασσα και κήπο η θέα το πευκόδασος.
 
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ.
Τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου είναι δίχωρα διαμερίσματα, για 2 ενήλικες και 2 παιδιά ή για 3 ενήλικες και ένα παιδί. Είναι 45 τετραγωνικά μέτρα περίπου και περιέχουν ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και έναν ενιαίο χώρο σαλονοτραπεζαρία με κουζινάκι .Τα διαμερίσματα αυτά βρίσκονται στο ισόγειο και βλέπουν θάλασσα και κήπο.
 
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΥΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ.
Τα διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων, είναι τρίχωρα διαμερίσματα, για 5 ενήλικες η για 4 ενήλικες και 2 παιδιά. Είναι 65 τετραγωνικά μέτρα με 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια και έναν ενιαίο χώρο σαλονοτραπεζαρια με κουζινάκι. Το ένα υπνοδωμάτιο έχει διπλό κρεβάτι και το άλλο, δυο μονά κρεβάτια. Το διαμέρισμα αυτό έχει 2 τουαλέτες και ένα μπάνιο. Τα διαμερίσματα αυτά βρίσκονται στον πρώτο όροφο και έχουν 2 βεράντες με θέα θάλασσα και κήπο.
Copyright © 2014 Milia Bay, All rights reserved - Πολιτική Ακύρωσης - Πολιτική Απορρήτου